Holmströms Snickerifabrik

– hantverk med tradition

Gustav holmströms snickerifabrik är det lilla genuina familjeföretaget.
August Holmström grundade företaget som har funnits i familjen i fyra generationer. Gustav Holmström var August son.
– Det mesta inom snickeri tillverkas här, fönster, dörrar, trappor och inredningar, förklarar Peter Holmström som tillsammans med sin far Christer Holmström idag äger företaget. Både privatkunder och företag vänder sig till snickeriet.
– Vi är duktiga på specialsnickerier och kan göra det mesta efter kunds önskemål, fortsätter Holmström. För att kunna hålla det löftet behövs en väl uppdaterad maskinpark som ger möjligheter att snabbt kunna tillgodose de önskemål som kommer.
– Vi har länge haft kontakt med Stenbergs Trätekniks säljare och har köpt nästan alla maskiner som finns i vårt snickeri av dem. De är enkla att samarbeta med, har hög kompetens och är mycket serviceinriktade. Dessutom har de kvalitetsmaskiner, säger Holmström. Det senaste inköpet var en riktlisthyvel. Tack vare mängden spindlar behövs endast en maskin istället för flera i tillverkningen av exempelvis fönsterprofiler. Även en ny bordsfräs är på ingående.
– För att kunna hänga med i det tempo som råder idag måste vi hålla en modern och trygg maskinpark och Stenbergs Träteknik är en pålitlig leverantör, avslutar Holmström.

Svensk Innovativ Träteknik | Besöksadress: Tegelvägen  4, 560 31 Tenhult| Box 53, 560 27 | Tel. 036-353750 | Fax: 036-18 46 30 | info@s-i-t.se